Synology krijgt nominatie voor nas-producten

Computable Awards 2018

Synology vervaardigt network-attached opslag (nas), ip-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers in de cloud data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren, geheel transformeert. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën probeert Synology gebruikers te helpen bij het centraliseren van gegevensopslag en -back-up, het onderweg delen van bestanden, de implementatie van professionele bewakingsoplossingen en bij netwerkbeheer. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Synology te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar voor zijn nas-producten.

Synology probeert de capaciteiten van een nas te herdefiniëren en combineert de functies van openbare en private clouds om een hybride cloudoplossing te ontwikkelen met een webgebaseerd platform, waardoor een nas een multifunctioneel apparaat wordt, geschikt voor verschillende doelstellingen. Synology ontwikkelt oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Het besturingssysteem van Synology (DiskStation Manager) maakt het beheer van bestanden en data op Synology-apparatuur veiliger en eenvoudiger. DSM is een intuïtief besturingssysteem met webinterface voor elke Synology-nas en helpt gebruikers hun digitale assets thuis en op kantoor te beheren. Met DSM kunnen eenvoudig bestanden worden gedeeld en gesynchroniseerd. Daarnaast biedt DSM applicaties voor onder andere multimediabeheer, cloud services, back-up en disaster recovery.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-22T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.