Western Digital scoort met IoT-oplossingen

Computable Awards 2018

Super gedaan

Western Digital heeft twee nieuwe, op NVMe gebaseerde ssd’s geïntroduceerd: de PC SN720 en de PC SN520. Western Digital speelt hiermee in op de toenemende behoeften van toepassingen op het gebied van het internet of things (IoT) en snelle datacommunicatie aan de netwerkrand. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Western Digital te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

De ssd’s hebben een nieuwe NVMe-opslagarchitectuur die schaalbaar is voor een breed scala aan opkomende implementaties, zoals IoT-, edge computing- en mobile computing-systemen.Met de nieuwe clientarchitectuur en het productportfolio van Western Digital NVMe kunnen producenten van IoT-apparatuur, dunne en lichte 2-in-1-apparaten, embedded pc’s en monitoringsystemen nu realtime grote hoeveelheden data vastleggen en transformeren aan de rand van smart city-, smart home- en personal data-omgevingen.

De nieuwe firmware en controllerarchitectuur van de NVMe-ssd’s zijn ontwikkeld om de performance- en schaalvoordelen van Western Digital 3D NAND te maximaliseren. De schaalbare architectuur ondersteunt een reeks aspecten op het gebied van capaciteit en kwaliteit en stroomlijnt tegelijkertijd de systeemkwalificatie, zodat onze klanten kunnen profiteren van een kortere marktintroductietijd. De Western Digital PC SN720 en Western Digital PC SN520 zijn de eerste op NVMe gebaseerde SSD’s die met het nieuwe platform zijn gebouwd; ze bieden een ruime keuze aan NVMe-opties voor performance, form-factor en energy-efficiency.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-22T11:43:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.