iWelcome krijgt nominatie voor Europese expansie

Computable Awards 2018

iWelcome, aanbieder van identity en access management (iam) als cloudoplossing, gaat uitbreiden in Europa. Daarvoor heeft het Amersfoortse ict-beveiligingsbedrijf extra kapitaal opgehaald bij het Duitse Capnamic Ventures en het Nederlandse Connected Capital. Ook de bestaande aandeelhouders zijn betrokken bij de nieuwe investeringsronde. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om iWelcome te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

iWelcome gebruikt de nieuwe investering voor de verdere uitrol van zijn zogeheten Consumer Identity Platform in Europa. Bedrijven gebruiken deze software om het zakendoen met hun klanten op een veilige manier te regelen. Het gaat met name om bedrijven die zich richten op consumenten. Klanten van iWelcome zijn onder meer Admiral Insurance, Quby (Toon-slimme meter), Helvetia, Aktion Mensch, NPO, PostNL, ThiemeMeulenhoff en Koninklijke Bibliotheek.

Het software as a service-platform van iWelcome biedt organisaties een volledig beeld van hun klanten, ook als consumenten zaken doen met meerdere merken of gebruik maken van meerdere kanalen. Het identificatie- en toegangsplatform kan bovendien verbinding maken met internet of things (IoT)-toepassingen, zoals bij huishoudelijke apparaten en connected cars. Daarnaast is de software ingericht op de nieuwe Europese privacy-verordening GDPR.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-27T12:15:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.