Microsoft scoort met Dynamics 365 bij Oasen

Computable Awards 2018

award

Het Goudse drinkwaterbedrijf Oasen gaat een deel van zijn ict-landschap vernieuwen en stapt van zijn huidige Microsoft-omgeving over naar de Dynamics 365-cloudsoftware van Microsoft. Dynamic People verzorgt de implementatie van de Dynamics 365-onderdelen die Oasen gebruikt voor zijn enterprise resource planning (erp), klantrelatiebeheer (crm: customer relationship management) en veldwerkondersteuning. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Microsoft te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Oasen (voorheen Hydron Zuid-Holland) levert drinkwater aan zo’n 765.000 inwoners in het oosten van Zuid-Holland. Het drinkwaterbedrijf laat de financiële boekhouding, logistieke processen en het projectenbeheer onderbrengen in Dynamics 365 for Operations. Het totale klantenbestand en de processen rondom de klant worden ingericht in Dynamics 365 for Sales (crm) en de monteurs gaan werken met Dynamics 365 for Field Service.

De implementatie van de verschillende onderdelen startte in januari 2018 en is uitgespreid over de komende twee jaar. Het onderhoudscontract loopt daarna nog acht jaar door. Naar verwachting gaat het eerste onderdeel in de zomer van 2018 live. Het drinkwaterbedrijf heeft een contract met Dynamic People gesloten voor de implementatie, het onderhoud en beheer. Het in Amsterdam gevestigde Dynamic People is lid van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance en is Dynamics 365 Partner (crm en erp).

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-27T12:15:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.