Workday scoort nominatie met hoge klantwaardering

Computable Awards 2018

Juichen

Workday is een leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources. Sinds de oprichting in 2005 plaats het mensen in het centrum van de bedrijfssoftware. Workday houdt nog steeds vast aan dat idee. Met een klantenbestand dat uit zowel middelgrote bedrijven als uit Fortune 50-ondernemingen bestaat, waarvan 70 procent live is, heeft Workday dit jaar naar eigen zeggen met 98 procent de hoogste klanttevredenheid in de sector gehaald. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Workday te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

De applicaties van Workday op het gebied van financial management, human capital management en analytics zijn ontworpen voor grote, moderne ondernemingen en de manier waarop mensen daar werken. Workday combineert een lagere total cost of ownership met een innovatieve benadering van enterprise applicaties. Met de nieuwste technologieën kan Workday voordelen bieden die met de logge en starre on-premise systemen niet mogelijk zijn. Workday ziet er uit en werkt als de favoriete consumentenwebsite van werknemers. Met minimale training kunnen gebruikers al snel met Workday werken. Vanaf de eerste dag dat zij met Workday gaan werken, kunnen gebruikers doen wat ze moeten en willen doen.

Met één systeem voor finance en hr biedt Workday volledig inzicht, zodat de klant besluiten neemt op basis van actuele data in plaats van op intuïtie. Werknemers krijgen de inzichten die ze nodig hebben, op elk moment en via elk gewenst device. Of het nu gaat om de naleving van nieuwe wet- en regelgeving, het overplaatsen van een groep werknemers of het openen van een nieuwe vestiging, Workday biedt flexibiliteit die nodig is om in te spelen op veranderingen. In elk product worden strenge veiligheidsmaatregelen ingebouwd, die continu worden geüpdatet.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-27T12:15:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.