Axians scoort met digitale transformatie-aanbod

Computable Awards 2018

Axians heeft als doel het leven van mensen beter te maken; als wereldburger, reiziger, inwoner of professional, en daarmee als onderdeel van de samenleving. Het team van ongeveer duizend professionals over acht locaties ontwikkelt deze oplossingen om van technologie in elke organisatie de drijvende kracht achter digitale transformatie te maken. Daarbij worden mensen geholpen het beste uit zichzelf te halen en ‘zuinig’ te zijn op hun omgeving. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Axians te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

De digitale transformatie vraagt om het vermogen van organisaties om de business met behulp van it razendsnel in te laten spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wanneer een organisatie daartoe in staat is, wordt de kans op succes iedere dag groter. Daarom levert Axians als system integrator een breed portfolio aan oplossingen en diensten; van datacenter en connectiviteit tot businessapplicaties en analytics en van sensor tot dashboard in de vorm van advies, projecten, cloud- en managed diensten op zowel it-vraagstukken als meer maatschappelijke vraagstukken rondom zorg, mobiliteit en de energie transitie.

De markt verschuift naar de vraag voor integrale diensten en oplossingen waarbij verschillende lagen in organisaties worden verbonden; van bagageafhandeling tot boekingssysteem, van watersensor tot autonome schepen en van machine tot website. Axians zorgt met zijn partners partner voor deze verbinding en heeft steeds meer diensten ontwikkeld die hier invulling aangeven. Denk hierbij aan uc as a service, machine as a service, siem as a service en wlan as a service waar de assets en het beheer als dienst worden geleverd. De inzet van publieke PaaS-diensten als Azure, Bluemix en Amazon zorgen voor echte integraties. Door deze kennis te combineren met nieuwe technologieën en specifieke marktfocus levert Axians direct toegevoegde waarde.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.