Econocom scoort met financiering in digitale revolutie

Computable Awards 2018

Juichen

Econocom laat bedrijven profiteren van de vooruitgang die de digitale revolutie biedt. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven binnen de sectoren overheid, onderwijs, gezondheidszorg, retail en het mkb. Met internationaal meer dan 10.000 medewerkers actief in negentien landen en een jaaromzet van bijna drie miljard euro in 2017, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Econocom te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

De digitalisering dwingt veel bedrijven hun businessmodel op de schop te nemen. Nieuwe technologieën spelen vaak een grote rol in deze nieuwe concurrentiestrijd. Econocom heeft niet alleen verstand van de financiering van nieuwe digitale businessmodellen, maar ook van de gebruikte technologie. Dat is een combinatie die je zelden ziet en die erg waardevol is bij het succesvol volbrengen van digitale transformaties. Econocom werkt nauw samen met partners die de technologie kunnen leveren en beschikt ook over voldoende kennis van die technologie om ervoor te zorgen dat organisaties ook echt krijgen wat zij nodig hebben.

De technologieën volgen elkaar in hoog tempo op; bedrijven kunnen de investeringen niet meer zelf opbrengen. Wie wil eigenaar zijn van tweeduizend digitale schermen die volgend jaar alweer verouderd zijn? Ook de fabrikant wil de apparatuur liefst zo snel mogelijk uit de boeken na productie. De implementatie van het usage based model loopt tegen zijn limieten aan en er zijn niet veel partijen op de markt die het eigendom willen claimen. Econocom biedt hier uitkomst met financierings- en serviceoplossingen: bedrijven hebben de beschikking over de nieuwste technologieën, zonder de economische last van het eigendom.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T15:30:00.000Z Redactie Computable