Solvinity scoort met cloudplatform bij Qurrent

Computable Awards 2018

Dit artikel delen:
troffee

Energiebedrijf Qurrent heeft zijn it-beheer uitbesteed aan Solvinity. Qurrents gehele it-omgeving is overgezet naar een private omgeving in de Solvinity Cloud. De outsourcing van it-beheer stelt Qurrent in staat te focussen op de digitale transformatie van de onderneming, waarin met name aandacht is voor nieuwe digitale data-gedreven BI-initiatieven. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Solvinity te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

De Solvinity Cloud biedt Qurrent de gewenste hoge beschikbaarheid op basis van redundant uitgevoerde infrastructuur, storage en compute-platformen. Een deel van de it-systemen is bovendien gemigreerd naar Azure, om toekomstige IoT- en BI-initiatieven vanuit de public cloud te kunnen ondersteunen. Via workshops heeft Solvinity in kaart gebracht welke nieuwe SaaS- en PaaS-diensten het beste aan de business van Qurrent verstrekt konden worden.

De resultaten van de samenwerking zijn voor Qurrent direct merkbaar. Het nieuwe platform heeft de beschikbaarheid van de Qurrent-systemen verhoogd tot vrijwel 100 procent. De door Solvinity doorgevoerde technologische optimalisatie stelt bovendien de klantenservice in staat klanten beter en sneller te bedienen. Sinds Solvinity is gestart, is het aantal klanten van Qurrent verdubbeld. Door de opgebouwde schaalbaarheid was het geen enkel probleem om deze nieuwe groep te bedienen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T15:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.