Nominatie voor Bouke Hoving (evp Networks & IT KPN)

Computable Awards 2018

Bouke Hoving

Bouke Hoving

Bouke Hoving is als executive vice president Networks & IT bij KPN verantwoordelijk voor KPN’s innovatieprogramma’s en het transformatieprogramma ‘Simplificatie & Innovatie’, waarmee hij KPN heeft weten te transformeren naar een klantgedreven organisatie met een geïntegreerd en gebruikersvriendelijk aanbod van producten en diensten. Niet alleen de it is veranderd ten goede van de klant, ook heeft hij een disruptieve transformatie in de cultuur weten te bewerkstelligen die de KPN-medewerkers in staat stelt het optimale uit hen zelf te halen voor de klant én KPN. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om hem te nomineren in de categorie CxO van het Jaar.

Bouke Hoving is in november 2017 door CIO Magazine verkozen tot Chief Information Officer of the Year tijdens de jaarlijkse CIO Day. Daaropvolgend heeft hij in juni 2018 in Brussel de titel European CIO of the Year, Global Responsibility, gewonnen. Hij kreeg deze titel tijdens een door CIONET International georganiseerd gala. 

In relatie tot het onderwerp en in het belang van de huidige en toekomstige generaties heeft Bouke Hoving bij het winnen van de CIO of the Year-award de belofte uitgesproken dat hij in één jaar rond de vijftig Nederlandse klassen uit het basisonderwijs kennis laat maken met coderen en programmeren. Intussen is dit programma met succes opgezet in samenwerking met Stichting FutureNL, die tevens ook een genomineerde is bij de Computable Awards 2018. 

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T12:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.