Nominatie voor Peter Jurg (managing director Capitar IT Group)

Computable Awards 2018

Peter Jurg Capitar IT Group

Peter Jurg

Iam-specialist Capitar IT Group uit Ede heeft branchegenoot RealOpen IT uit Delft overgenomen. Het bedrijf heeft hiermee zijn positie op het gebied van security en managed services, iam-oplossingen en hosting versterkt. Capitar-directeur Peter Jurg is de drijvende kracht achter de overname en is ook algemeen directeur bij RealOpen IT geworden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om hem te nomineren in de categorie CxO van het Jaar.

Jurg wil met met Capitar het komende jaar de omzet zo’n 15 tot 20 procent laten groeien. Dit gaat hij doen vanuit de huidige locaties, Ede en Delft, en onder de twee verschillende bedrijfsnamen. De naam RealOpen IT blijft voorlopig behouden. Jurg doet dit voor de herkenbaarheid naar de klanten toe. Door de overname zijn de bedrijven nu op twee plaatsen in het land vertegenwoordigd. Delft bevindt zich toch dichter bij het Haagse vuur en doordat er veel met de overheid wordt gewerkt is dit de ideale uitvalsbasis om aan aanbestedingen mee te doen.

RealOpen IT is leverancier op het gebied van identity en access management (iam) en biedt een modulaire iam-oplossing, gebaseerd op technologie van het Britse Micro Focus. De overname biedt volgens Jurg van Capitar de mogelijkheid om ook op andere technologieplatformen iam-oplossingen te bouwen, zoals van de Amerikaanse iam-leverancier One Identity. Jurg wil niet op één paard wedden en als een onafhankelijke speler in de markt opereren. Naast Micro Focus en One Identity staan de bedrijven ervoor open om ook met andere iam-cloudaanbieders in zee gaan. Het kersverse bedrijf telt 45 medewerkers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T12:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.