Nominatie voor Chris Obdam (ceo Betty Blocks)

Computable Awards 2018

Chris Obdam

Chris Obdam

Vijftien jaar geleden begon Chris Obdam samen met zijn broer Tim op de zolderkamer van zijn ouders het internetbedrijf Holder. Vanuit het succes en de kennis van Holder is in 2012 Betty Blocks ontstaan. Dankzij een sterke en vooruitstrevende visie is Betty Blocks anno 2018 wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend applicatie-ontwikkelplatform. Onder de visie en leiding van Chris Obdam is de prijzenkast van Betty Blocks ruimschoots gevuld en is het platform, tussen grote namen als Microsoft en SalesForce, opgenomen in de hpaPaaS Magic Quadrant van Gartner. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om hem te nomineren in de categorie CxO van het Jaar.

Betty Blocks daagt de status quo uit doordat iedereen zelf bedrijfsapplicaties kan ontwikkelen. Vanuit deze visie wordt elke keuze voor de verdere groei van het gelijknamige platform gemaakt. Vanuit Obdam naar internationale kantoren in San Francisco, Atlanta, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Japan. Met de afgelopen drie jaar een constante groei van dubbele cijfers heeft Chris Obdam met deze visie een grote verandering in softwareland teweeg gebracht. De visie van Obdam heeft ervoor gezorgd dat Betty Blocks, zonder externe financiering, is uitgegroeid tot een internationale speler in de no-code markt.

Ook de bedrijfscultuur binnen Betty Blocks kan op het conto van deze ceo. Hij maakt zich hard voor informele, laagdrempelige, hardwerkende professionals die allen dezelfde passie voor het bedrijf hebben. Betty Blocks is een echt mensgericht bedrijf, en dat is iets wat gewaardeerd wordt. Klanten noemen regelmatig de toegankelijkheid als belangrijke reden van het succes van hun samenwerking met Betty Blocks. Deze manier van werken zorgt voor een snel, efficiënt en effectief proces, en een trouw klantennetwerk.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T12:30:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.