Nominatie voor Emiel Putman (ceo CRM Partners Group)

Computable Awards 2018

Emiel Putman

CRM Partners is in omvang hard gegroeid door de overnames van Pulse en AXtension. Dit is volgens oprichter en ceo Emiel Putman nog maar het begin van een buy-en-buildstrategie die van het bedrijf de Microsoft Dynamics-specialist van Europa moet maken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Emiel Putman te nomineren in de categorie CxO van het Jaar.

Putman heeft Pulse en AXtension overgenomen omdat bedrijven niet zozeer op zoek zijn naar schaalgrootte, maar wel zoeken naar een totaaloplossing voor al hun bedrijfsprocessen. De klantervaring draait niet alleen om het is van het crm - marketing, sales en service -, maar ook om de kwaliteit van producten en levering. Putman heeft de klantervaring leidend gemaakt in het gehele operationele bedrijfsproces. Daarom richt CRM Partners zich steeds meer op erp-systemen; ook zij spelen namelijk een belangrijke rol in de klantbeleving.

De ceo geeft aan dat hij binnen vijf jaar een omzet van honderd miljoen euro wil behalen. ‘Dit gaan we zeker binnen de tijd redden. We zijn vanaf 2010 actief in Duitsland en openen daar binnenkort ook een tweede kantoor, in München. Onze eerste prioriteit is om in Duitsland nog meer overnames te doen, daarna willen we ook gaan inzetten op Scandinavië en de eerste stappen zetten in het Verenigd Koninkrijk. Hier liepen al wat verkennende gesprekken, maar een en ander liep vertraging op door de aankondiging van de Brexit.’ Volgens Putman moeten overnamekandidaten in elk geval beschikken over de juiste visie en cultuur. ‘Het moeten mensgerichte bedrijven zijn die het belang van de juiste klantervaring snappen en dit ook centraal stellen.’

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-29T12:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.