Den Haag verlengt samenwerking, Brunel genomineerd

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

Al sinds 2012 is Brunel bij gemeente Den Haag een vertrouwde leverancier voor ict-deskundigheid en expertisediensten en Brunel zal deze rol via een nieuwe overeenkomst ook komende jaren blijven vervullen. De gemeente Den Haag heeft Brunel gekozen als één van de drie nieuwe preferred suppliers voor de inhuur van externe ict-professionals. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Brunel te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

De rollen die gemeente Den Haag onder deze nieuwe raamovereenkomst uitvraagt, bestaan onder meer uit infrastructuurspecialisten, functioneel beheerders, informatieanalisten, projectleiders, it-architecten en consultants. In alles wat Brunel doet staan ondernemerschap en een resultaatgerichte aanpak centraal. Sinds 1975 is het uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener met 14.500 medewerkers in 44 landen.

Brunel Nederland houdt bij het streven naar winst rekening met het effect van de activiteiten op het milieu en op de menselijke aspecten. Zowel binnen als buiten de organisatie. Dit is vastgelegd in een MVO-beleid, dat volledig is geïntegreerd in de kernprocessen van de bedrijfsvoering. Het MVO-beleid is gebaseerd op de pijlers People, Planet, Profit & Prosperity en Public. Onder deze maatschappelijke verantwoordelijkheid valt onder andere de Brunel foundation.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Vacatures bij Gemeente Den Haag

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.