ZZA scoort met financiële it-ondersteuning in zorg

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
troffee

ZZA is actief binnen de zorgsector. Het onderscheidt zich door te specialiseren op het financiële vlak van het zis/epd. De kennis die hiervoor benodigd is, is enerzijds wet- en regelgeving en anderzijds diepgaande kennis van de software. Aangezien deze kennis zeer schaars is in Nederland, mede dankzij de complexiteit van de Nederlandse declaratie systematiek, is ZZA een zeer onderscheidende partij ten op zichtte van andere consultancy bedrijven. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om ZZA te nomineren in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

ZZA bestaat uit een groep energieke en deskundige consultants en programmeurs met ruime it-ervaring in de zorgsector en actuele kennis van wet- en regelgeving. Zij onderscheiden zich door verregaande kennis van systemen zoals zis, epd en ecd, bijvoorbeeld Chipsoft HiX, en de wijze waarop zij dat kunnen vertalen naar de financiële registratie en financiële afhandeling. Het team van twaalf ervaren specialisten staat klaar om de instelling meer grip te geven op deze financiële it-processen, die vaak zoveel kostbare tijd in beslag nemen. ZZA werkt voor een veelheid aan zorginstellingen waaronder het Erasmus MC, Ambiq, Bergman Clinics, het Zaans Medisch Centrum en vele anderen.

Als jong bedrijf is ZZA drie jaar geleden gestart met drie partners. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met totaal twaalf medewerkers. Iedereen heeft dezelfde focus als het gaat om klantondersteuning en klanttevredenheid. Elke consultant is in staat om zelfstandig advies te geven over de financiële inrichting van epd’s en ecd’s. Maandelijkse doet ZZA aan kennisdeling en organiseert het een borrel en leuke teambuilding-activiteiten. Als medewerker van ZZA word je altijd individueel benaderd en is alles mogelijk in goed overleg.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:31:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.