Intershop scoort met commerce as a service

Computable Awards 2019

troffee

Intershop heeft met versie 7.10 een nieuwe versie gelanceerd van zijn standaard cloudoplossing voor digital commerce. Intershop betitelt dit als ‘commerce as a service’. Voor Forrester Research aanleiding om het predikaat ‘Leader in eCommerce Suites’ aan Intershop toe te kennen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Intershop te nomineren in de categorie Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar.

Veel webshops kampen met het probleem dat men door de snelle groei tegen de grenzen van de bestaande shop oplossingen aanloopt, qua performance, beheer of functionaliteit. Intershop heeft deze uitdaging in zijn nieuwe release opgelost. Aanpassingen kunnen eenvoudig buiten de core toegevoegd worden via api’s en micro services. Intershop Commerce Suite is hierdoor een schaalbare oplossing waarmee organisaties eenvoudig en klein kunnen beginnen tegen een geringe investering en daarna kunnen doorgroeien met de meest uitgebreide complexe digitale strategieën.

Intershop realiseert met Commerce Suite ook de integratie met Microsoft Dynamics 365 voor Finance en Operations. Met deze flexibele connectors op basis van microservices, verdwijnt de grens tussen erp- en commerce-applicaties en ontstaat ruimte voor groei en performance-verbetering. De Microservice-architectuur garandeert een snellere en risicoloze integratie en biedt meer flexibiliteit. Orders, producten, prijzen en voorraadgegevens worden gemakkelijk en snel gesynchroniseerd tussen beide systemen. Het dubbel invoeren van gegevens en inconsistente voorraden zijn verleden tijd.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.