Mansystems scoort nominatie met Smart Digital Factory

Computable Awards 2019

Juichen

Met de Smart Digital Factory van Mansystems kunnen organisaties sneller waarde uit hun digitaliseringsproces halen. Het versnelt de time-to-market van applicaties en helpt organisaties hun low-code strategie te bepalen, uit te voeren en te borgen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Mansystems te nomineren in de categorie Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar.

De Smart Digital Factory omvat een aantal onderdelen: het beschrijven van het proces van digitale executie, de benodigde rollen en verantwoordelijkheden voor business en it alignment, de te volgen processen, de noodzakelijke automatisering en tools die daarbij horen, de best practices en de juiste manier van opleiden. Alle onderdelen zijn specifiek gecreëerd voor het Mendix-platform waardoor je de robuustheid van het it-proces borgt, maar niet de snelheid van low-code development verliest. Bij organisaties die een eigen Mendix Competence Center starten, rolt Mansystems ook de Smart Digital Factory uit. Binnen de organisatie ontstaat zo meer kennis en kunde en zo waarborgen ze de continuïteit van het uitrollen hun digitale executie.

In samenwerking met een aantal klanten heeft Mansystems de Smart Digital Factory ontwikkeld. Onderdelen van de Smart Digital Factory zijn al bij verschillende klanten succesvol geïmplementeerd. Voorbeelden van deze klanten zijn Louwman, Achmea en Cargolux. Ook maakt een groot aantal klanten al gebruik van de opleidingen en tools die Mendix-developers ondersteunen in hun ontwikkeling.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.