Sana Commerce scoort met shortcut naar e-commerce

Computable Awards 2019

Awards

Sana helpt bedrijven wereldwijd hun volgende stap te maken. Hoe? Door de shortcut naar e-commerce te bieden. Een toekomstbestendige e-commerce oplossing die 100 procent geïntegreerd is met SAP en Microsoft Dynamics. De e-commerce software gebruikt bestaande business logic en data voor krachtige, gebruiksvriendelijke webshops. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op het verbeteren van klantenservice, het stroomlijnen van processen en groei van hun verkoop. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Sana Commerce te nomineren in de categorie Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar.

Sana is een gecertificeerde Microsoft Dynamics- en SAP-partner. Sana Commerce laat wereldwijd meer dan 1200 webshops draaien, van begin tot eind. Het heeft de ervaring en expertise in huis om naast de software ook ondersteunende diensten te bieden, zoals online marketing, seo-advies, hosting en design.

Het e-commerce platform van Sana Commerce integreert naadloos met Microsoft Dynamics en SAP. Dit zorgt ervoor dat een webshop van Sana Commerce dé oplossing is voor b2b-organisaties die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. De geïntegreerde e-commerce oplossing zorgt ervoor dat het erp-systeem het centrale systeem blijft voor alle klant- en bedrijfsinformatie en dat deze data op de juiste manier ingezet wordt voor de webshop. Online verkoop wordt op deze manier simpel, ondanks de complexiteit waar je als groothandelaar, distributeur of fabrikant mee te kampen hebt. Ook is het product nu in SaaS beschikbaar, om klanten nog beter te kunnen voorzien in b2b e-commerce features.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.