Unit4 scoort nominatie met ‘humane software’

Computable Awards 2019

Leverancier van erp- en bedrijfssoftware Unit4 heeft via een samenwerking met het Amerikaanse Humanitarian Software zijn aanbod voor non-profitorganisaties wereldwijd uitgebreid met gespecialiseerde supply chain-software. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Unit4 te nomineren in de categorie Digital- & E-commerceleverancier van het Jaar.

Humanitaire hulporganisaties en rampenbestrijdingsorganisaties hebben doorgaans een aantal bedrijfsmodellen en uitdagingen die niet goed worden gedekt door traditionele software voor het beheer van de supply chain. Gecombineerd met zijn expertise en erp-oplossing voor de industrie, biedt Unit4 deze organisaties een complete op maat gemaakte oplossing, die hen de toegevoegde waarde biedt die ze nodig hebben in hun strategische processen.

De modulaire, schaalbare oplossing humanitarian enterprise logistics manager (helm), die non-profitorganisaties helpt om zowel gekochte als gedoneerde voorraden te beheren, ondersteunt volgens Humanitarian Software de opslag- en distributiebehoeften van deze organisaties, het verwerken van geplande en niet-geplande schenkingen in natura, reverse logistics en het traceren van batches, met name voor geneesmiddelen en farmaceutische producten. De software is dan ook speciaal ontworpen voor de behoeften en uitdagingen van supply chain management voor giften in natura, humanitaire hulp en rampbestrijding.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.