Arista Networks scoort met uitbreiding CloudVision

Computable Awards 2019

Juichen

Arista Networks, leverancier van software-gebaseerde cloud networking-oplossingen, heeft CloudVision uitgebreid met functionaliteit voor campusnetwerken. De nieuwe Cognitive Campus van het bedrijf integreert bekabelde en draadloze connecties tot een moderne software-gebaseerde cloudinfrastructuur. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Arista Networks te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Op campusnetwerken worden steeds meer apparaten en sensoren aangesloten, waardoor inzicht in het gedrag van alle endpoints noodzakelijk is. De nieuwe Device Analyzer-functie van CloudVision inventariseert ze allemaal en voert ook deep flow-analyses uit. Beheerders krijgen daardoor inzicht in elk type apparaat, gebruikte connectiemethode, locatie en het communicatiegedrag. Dat stelt hen in staat om onbevoegd verkeer en gecompromitteerde endpoints snel te identificeren. Omdat CloudVision zowel het datacenter als de campus overziet, kunnen klanten één overkoepelend platform gebruiken voor hun end-to-end probleemoplossing.

Dankzij de acquisitie van Mojo Networks kan Arista voortaan ook draadloze endpoints via het CloudVision-platform managen. De Cognitive WiFi-architectuur maakt het ook mogelijk Arista-access points te configureren in een draadloos netwerk zonder fysieke controllers. Daarmee vergroot deze AP-oplossing de kracht van cloud computing en machine learning, waardoor de Wi-Fi-gebruikers een betere experience beleven. Omdat Arista’s Cognitive WiFi schaalbaar is voor een lineair pay-as-you-go-tarief, is de total cost of ownership beter voorspelbaar en te managen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.