Brother scoort met nieuwe mobiele RJ-printers

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

Brother heeft twee nieuwe mobiele RJ-printers geïntroduceerd, speciaal voor personeel dat onderweg of op locatie over specifieke printmogelijkheden moet beschikken. De modellen printen zelfklevende labels of bonnen tot maximaal 10,4 cm breed. Dankzij de stevige behuizing en hoge printsnelheid zijn de printers geschikt voor een groot aantal toepassingen binnen diverse branches. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Brother te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Met de introductie van deze nieuwe modellen beschikt Brother over een breed assortiment mobiele RJ-printers. De volledige RJ-lijn bestaat nu uit acht compacte mobiele printers, waarmee het kan voldoen aan de behoeften binnen diverse branches. Denk hierbij aan de retail, logistiek, magazijnen, openbare dienstverlening en veiligheidsdiensten.

Vanwege het mobiele karakter, kunnen de printers worden blootgesteld aan externe omstandigheden die printresultaten zouden kunnen beïnvloeden of de printer kunnen beschadigen. De mobiele RJ-printers hebben echter een IP54-certificering zodat ze bestand zijn tegen vocht, vochtige lucht en een stoffige omgeving. Bovendien kunnen de RJ-modellen tegen een stootje en zijn ze valbestendig tot 2,5 meter.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.