Cisco scoort hoog met Cloud Edge en FlexPod

Computable Awards 2019

Cisco heeft zijn beveiligings- en software-defined wide area network (sd-wan)-technologieën samengebracht. Zo wil het organisaties helpen sneller en met meer keuze en vertrouwen naar de cloud te gaan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Cisco te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Bedrijven moeten tegenwoordig meer en meer vertrouwen op internet om gebruikers te verbinden met bedrijfskritische applicaties en hun netwerken. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe ‘Cloud Edge’, het snijvlak tussen netwerk en security. Tot nu toe hebben sd-wan-oplossingen bedrijven gedwongen te kiezen tussen applicatiebeleving of veiligheid. Cisco reageert op deze Cloud Edge door zijn sd-wan-portfolio verder te ontwikkelen.

Cisco versmelt nu security met sd-wan. Onder meer een applicatiebewuste enterprise firewall, het stoppen van indringers (intrusion prevention system – ips) en url-filtering is nu in de Cisco sd wanapparatuur geïntegreerd. Door het integreren van Cisco sd-wan met Cisco Umbrella kunnen kwaadaardige bestemmingen worden geblokkeerd, nog voordat een verbinding tot stand is gebracht.

Naast Cloud Edge scoorde Cisco ook een hoge beoordeling met de converged infrastructuuroplossing FlexPod, dat het samen met NetApp op de markt brengt. FlexPod kan zowel grote, kritieke als edge-workloads aan. Nieuwe innovaties als artificial intelligence, machine learning en Epic-gezondheidszorgsoftware maken gebruik van dezelfde standaardonderdelen, zoals NetApp FAS- en AFF-opslagarrays, Cisco Unified Computing System-servers (Cisco UCS) en Cisco Nexus-switches.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.