Dell EMC scoort met uitbreiding storage appliances

Computable Awards 2019

EMC Dell

Dell EMC heeft nieuwe en geavanceerde mogelijkheden aan zijn Data Domain- en Integrated Data Protection Appliance-portfolio van storage appliances aangekondigd. Deze zijn ontwikkeld om organisaties flexibiliteit en waarde te bieden middels uitgebreide multi-cloud-mogelijkheden en verbeterde prestaties. Deze verbeteringen bieden middelgrote organisaties en remote kantoren van grote organisaties tevens meer keuze en opties om het enterprise-niveau van databescherming te handhaven. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Dell EMC te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Data Domain OS 6.2 en IDPA 2.3-software bieden klanten meer keuze om hun databescherming uit te breiden naar public clouds met uitgebreide Cloud Tier-ondersteuning voor Google Cloud Platform en Alibaba Cloud. Hiermee is meer flexibiliteit voor retentie op langere termijn mogelijk. Dit is een toevoeging voor ondersteuning die al langer beschikbaar is voor AWS, Microsoft Azure, Dell EMC Elastic Cloud Storage, Virtustream, Ceph, IBM Cloud Open Storage, AWS Infrequent Access, Azure Cool Blob storage en Azure Government Cloud. De nieuwe Free-space Estimator Tool for Cloud Tier helpt bij efficiënter capaciteitsbeheer en reduceert daarmee kosten voor on-premises- en cloud storage.

Native Cloud Disaster Recovery is nu tevens beschikbaar over de gehele IDPA-familie, waardoor klanten zeer kosteneffectief een failover kunnen uitvoeren naar een cloud-omgeving met een end-to-end orkestratie. Klanten hebben zo niet langer te maken met de uitgaven en het beheer van het opzetten en onderhouden van een tweede site voor disaster recovery. Zo kunnen ze eenvoudig een failover uitvoeren naar de public cloud wanneer zich een calamiteit voordoet en vervolgens een failback uitvoeren wanneer de problemen zijn opgelost. Met deze uitbreiding ondersteunen alle Data Domain- en IDPA-modellen AWS, inclusief VMware Cloud on AWS en Microsoft Azure for Cloud Disaster Recovery.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.