Paessler en Sigfox scoren gezamenlijke nominatie

Computable Awards 2019

Juichen

Paessler, leverancier van PRTG Network Monitor, is gaan samenwerken met Sigfox, aanbieder van connectiviteit voor het internet of things (iot). Het partnership biedt gezamenlijke klanten de mogelijkheid om hun bedrijfskritische iot-infrastructuur effectiever te bewaken en te beheren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Paessler en Sigfox gezamenlijk te nomineren in de categorie Hardware- & Infrastructuurleverancier van het Jaar.

Als onderdeel van de samenwerking maakt Paessler de integratie met PRTG Network Monitor mogelijk. Deze software bewaakt en visualiseert de functionaliteit en metingen van de iot-sensoren van Sigfox, maar ook die van andere objecten, apparaten en machines die uitgerust zijn met Sigfox- connectiviteit. Sigfox' netwerk voorziet in de technologie, protocollen en integrale draadloze connectiviteit die nodig is om objecten data uit te laten wisselen vanaf elke locatie ter wereld. De PRTG Network Monitor kan on premises worden ingezet of als gehoste oplossing worden afgenomen.

Het netwerk van Sigfox is speciaal ingericht om miljarden apparaten met het internet te verbinden op basis van zijn Low Power Wide Area Network en Sigfox Cloud services. De aanpak van Sigfox zorgt voor een vermindering van kosten en complexiteit van de betrokken systemen. Het bedrijf kiest voor een benadering van draadloze technologie, gebaseerd op de betrouwbare Ultra-Narrow Band-frequentie die tegen interferentie is bestand, om de meest uitgebreide dekking te bieden en zo min mogelijk energie te verbruiken. Daarmee draagt Sigfox bij aan kostenefficiënte iot-omgevingen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-13T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.