Amazon Web Services scoort met AWS Private Marketplace

Computable Awards 2019

Met de AWS Private Marketplace geeft Amazon bedrijven de mogelijkheid om een eigen aangepaste versie van de softwarecatalogus binnen de organisatie aan te bieden, met alleen vooraf goedgekeurde applicaties. Volgens Amazon maken ruim tweehonderdduizend klanten met regelmaat gebruik van AWS Marketplace. Het is daarmee de meest gebruikte digitale softwarecatalogus van de cloudindustrie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Amazon Web Services te nomineren in de categorie IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar.

De nieuwe AWS Private Marketplace geeft it-beheerders de mogelijkheid om voortaan vooraf softwareproducten goed te keuren, die voldoen aan het bedrijfsbeleid. Naast de privéversie van de Marketplace, breidt Amazon de catalogus verder uit met meer containerproducten. Klanten hebben nu de keuze uit 160 containerproducten van onafhankelijke softwareleveranciers, waaronder Aqua, CloudBees, Software AG en Tibco. De producten kunnen worden ingezet op Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en Amazon ECS for Kubernetes (Amazon EKS).

Verder is het AWS Competency Program voor partners uitgebreid met de aanduiding van competenties op vlak van ECS en ECS voor Kubernetes en zijn nieuwe aanduidingen toegevoegd om AWS Partner Network (APN)-partners te identificeren met bewezen succes bij de implementatie van AWS IoT Core, AWS Analytics en AWS Greengrass. Het toevoegen van specifieke AWS IoT-serviceleveringsaanduidingen komt er na feedback van klanten, die aangeven steeds meer te vertrouwen op APN-partners voor hulp bij het migreren en gebruiken van AWS.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.