Leaseweb scoort nominatie met iaas-dienstverlening

Computable Awards 2019

De Nederlandse iaas-provider Leaseweb beoordeelt continu zijn diensten op relevantie voor de klanten en past ze aan of breidt ze uit. Op deze manier is Leaseweb gegroeid van een ‘local hero’ naar een internationale dienstverlener met kantoren op vier continenten. Als er investeringen nodig zijn om een nieuwe stap te kunnen maken, worden deze gedaan. De huidige wereldwijde implementatie van SAP is daarvan een goed voorbeeld en helpt Leaseweb een nieuwe fase in te gaan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Leaseweb te nomineren in de categorie IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar.

Het hybride platform vormt de basis voor de iaas-dienstverlening van Leaseweb. Hiermee ontzorgt Leaseweb zijn klanten op alle mogelijke vlakken. Een belangrijke peiler voor Leaseweb is de flexibiliteit die de iaas-provider biedt om oplossingen en diensten te leveren die zijn aangepast aan de eisen en wensen van de klant. Naast alle hosting- en clouddiensten beschikt Leaseweb over een wereldwijde netwerkinfrastructuur om de kwaliteit van de dienstverlening wereldwijd te garanderen.

Leaseweb bedient wereldwijd 17.500 klanten, variërend van kleine bedrijven tot multinationals. Het dienstenaanbod van Leaseweb omvat public cloud, private cloud, dedicated servers, colocation, content delivery network en cybersecurityservices. Leaseweb heeft meer dan tachtigduizend servers in beheer en biedt sinds zijn oprichting in 1997 zijn klanten een infrastructuur aan voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mailservers, beveiliging en opslagdiensten. Het bedrijf beschikt over negentien datacenters in locaties in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika. Het wereldwijde netwerk heeft een totale capaciteit van ruim 5,5 Tbps.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.