JetServer kiest voor NovoServe, nominatie is binnen

Computable Awards 2019

troffee

JetServer, een webhostingprovider gevestigd in de buitenwijken van Jeruzalem in Israël, heeft gekozen voor het in Nederland gevestigde iaas-hostingbedrijf NovoServe om zijn dedicated server omgeving te hosten. Het feit dat NovoServe beschikt over eigen datacenters in Doetinchem en Enschede, waarbij het bedrijf uitgebreid maatwerk biedt voor zijn dedicated servers, was voor JetServer doorslaggevend in de keuze voor NovoServe’s iaas-hostinginfrastructuur. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om NovoServe te nomineren in de categorie IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar.

JetServer, opgericht in 2006, is een snelgroeiend webhostingbedrijf met momenteel meer dan tachtigduizend website-infrastructuren in beheer, waaronder platforms zoals Magento en andere resource-intensieve toepassingen. Dit Israëlische webhostingbedrijf levert diensten zoals serversysteemontwerp en -beheer, implementatie van communicatienetwerken, virtualisatie en cloud computing. JetServer's klantenbestand bestaat voornamelijk uit klanten uit het Midden-Oosten, maar veel van deze klanten hebben wereldwijde activiteiten.

Om hun klanten een datacenter en ‘lage latency’ netwerkbereik in Europa te bieden, ging JetServer op zoek naar een iaas- hostingpartner in Duitsland, Nederland of Frankrijk. Deze iaas-hostingpartner moest in staat zijn om dedicated serverpakketten met hoge capaciteit cpu en ram, alsmede een lage latency netwerkbereik in heel Europa te leveren. Ook moest deze hostingprovider kunnen inspelen op JetServer’s klant-specifieke webhosting behoeften. NovoServe voldoet aan deze eisen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.