Uniserver scoort nominatie met 99,98 procent uptime

Computable Awards 2019

Juichen

De Nederlandse clouddistributeur Uniserver biedt klanten en eindgebruikers een infrastructuur in Nederlandse datacenters met een uptime van 99,98 procent. Het werkt via een partner-only model en de oplossingen bieden een basis om nieuwe diensten op te bouwen. Door nauw samen te werken tilt Uniserver de digitale dienstverlening van zijn partners naar een hoger plan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Uniserver te nomineren in de categorie IaaS-/PaaS-leverancier van het Jaar.

Uniserver hanteert als enige in Nederland een volledig partnermodel, waar veel clouddistributeurs hun producten of diensten vermarkten via partners én direct aan de eindklant. Daarom zijn de partners van Uniserver ook daadwerkelijk partners en geen concurrenten. Het partnerprogramma Scale Up system integrators, value added resellers, managed service providers en saas-leveranciers een kant-en-klare dienst om hun klanten mee naar de cloud te brengen.

De cloudspecialisten bij Uniserver helpen partners om binnen tien dagen clouddiensten te verkopen en succesvol te leveren. Partners hebben ook toegang tot de sales- en marketingkennis van Uniserver en kunnen hier beroep op doen tijdens commerciële trajecten. Bovendien zijn er multidisciplinaire customer success teams die zich rondom één partner verdiepen in de behoeften en zo functioneren als verlengstuk van de partner. Zo werkt Uniserver intensief samen met haar partners om maximale toegevoegde waarde voor de eindklanten te realiseren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.