KPN steelt de show met Combinatie Voordelen voor mkb

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

KPN heeft ‘Combineer & krijg meer’ voor mkb-klanten geïntroduceerd. Hiermee worden KPN EEN MKB-klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke mkb-klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om KPN te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

KPN EEN MKB-klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel Bellen genieten van drie voordelen. Zij krijgen 5 procent korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen en een verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes. Daarnaast krijgen zij gratis licenties van F-Secure Computer Protection, waarmee zij hun computers en laptops kunnen beschermen tegen onder andere virussen en spyware.

Klanten die in aanmerking komen voor de Combinatie Voordelen hoeven zelf geen actie te ondernemen. De 5 procent korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch bij deze klanten geactiveerd en zijn zichtbaar op hun factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van F-Secure Computer Protection neemt KPN contact met hen op. In 2013 introduceerde KPN ‘Combineer & krijg meer’ al succesvol voor consumentenklanten en later ook voor kleinzakelijke klanten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-18T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.