Orangevine helpt mkb met seo-optimalisatie video’s

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

De Amsterdamse start-up Orangevine heeft een Youtube-alternatief gelanceerd voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. De gebruiksvriendelijke software voorkomt het Youtube-effect en verbetert zo de online vind- en zichtbaarheid van bedrijven die daar hard aan werken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Orangevine te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

Het gebruik van video groeit al jaren exponentieel en biedt een enorme kans voor bedrijven. Video’s creëren waarde voor bezoekers en klanten, vertellen een overtuigend verhaal en kunnen effectief bijdragen aan goede zoekmachineoptimalisatie (seo). Dat laatste lukt helaas niet via Youtube, omdat Google een slimme truc heeft ingebouwd om vooral de videowebsite zelf beter vindbaar te maken. Bovendien toont YouTube na de video soortgelijke video’s. Vaak van concurrenten, waardoor de aandacht van de kijker verloren gaat.

Orangevine is een online videoplatform met een geïntegreerde seo-suite. Zakelijke gebruikers kunnen automatisch rich snippets laten genereren, net als een link naar hun eigen website. Bij plaatsing op andere websites gaat de link niet naar het platform, zoals bij Youtube. In plaats daarvan dragen video’s dankzij de automatische optimalisatie maximaal bij aan de eigen zicht- en vindbaarheid in de zoekresultaten. Dankzij de video’s op de eigen website blijven bezoekers daar actief, zonder suggesties voor video’s van concurrenten. Orangevine garandeert seo-geoptimaliseerde video’s voor het mkb.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-18T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.