WatchGuard helpt middelgrote organisaties met AP125

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

WatchGuard heeft de AP125 uitgebracht, een wifi-accesspoint (AP) met ondersteuning voor 802.11ac Wave 2. Het access point biedt middelgrote organisaties en organisaties met veel kleine bijkantoren veilige en zeer snelle draadloze connectiviteit. De kosten van de AP125 zijn bovendien lager dan gebruikelijk voor AP’s met ondersteuning voor Wave 2. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om WatchGuard te nomineren in de categorie Leverancier van het Jaar voor het MKB.

De AP125 kan worden beheerd met de WatchGuard Wi-Fi Cloud. Dit is een draadloos intrusion prevention-systeem met een schaalbaar beheersysteem in de cloud. Het biedt ook een locatiegebaseerde analytics-engine. Deze engine biedt rapportages op maat en gasttoegang met authenticatie via sociale media. Intelligente storingsanalyse geeft bovendien inzicht in het netwerk.

Met de wifiproducten van WatchGuard kunnen organisaties hun vertrouwede draadloze omgevingen uitbouwen. Dit beschermt ze tegen de zes dreigingscategorieën voor wifi. De beveiligde wifiproducten van WatchGuard zijn compatibel met de meeste andere draadloze oplossingen. Bedrijven kunnen hierdoor een draadloos intrusion prevention-systeem implementeren zonder hun access points te vervangen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-18T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.