CGI scoort met pay-as-you-go bij De Hypotheker

Computable Awards 2019

CGI

De Hypothekers Associatie (DHA) heeft CGI geselecteerd als strategisch partner voor de uitbesteding en modernisering van de volledige it-infrastructuur en werkplekomgeving van de 178 vestigingen van De Hypotheker in Nederland en het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Hiervoor hebben beide partijen een vijfjarig contract getekend. In totaal acht infrastructuur- en integratiespecialisten zijn per 1 juli 2018 overgegaan van DHA naar CGI. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om CGI te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

De Hypothekers Associatie is een franchiseorganisatie op het gebied van hypotheekadvies. De 178 vestigingen staan bekend onder de naam De Hypotheker. CGI levert een hybride cloud-oplossing. De medewerkers in de winkels krijgen de beschikking over een online werkplek, inclusief securitydiensten. De Hypothekers Associatie maakt voor de securitydiensten gebruik van het security operations centre (soc) van CGI. CGI vervult tevens de rol van service-integrator voor het totale it-landschap.

CGI helpt DHA bij het optimaliseren van de prestaties en de waarde van het it-landschap. Daarbij moet de wendbaarheid van de organisatie vergroot worden, waarbij de technologie ervoor zorgt dat DHA zich kan gaan richten op de verdere ontwikkeling van het businessportfolio. CGI biedt een ‘pay-as-you-go’-infrastructuur aanbieden, samen met werkplek- en securitydiensten. De totale transitie werd eind 2018 afgerond.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.