ilionx scoort nominatie met Q-Labs

Computable Awards 2019

ilionx groeit en heeft inmiddels zo’n negenhonderd medewerkers in dienst. Dit komt mede door de overname van QNH Consulting. Hierdoor zijn intern ook meerdere initiatieven ontstaan, waaronder Q-Labs. Buiten werktijd ontwikkelen 35 collega’s met elkaar gave innovatieve oplossingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om ilionx te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

Binnen Q-Labs worden oplossingen ontwikkeld voor anderen, voor ilionx zelf: alles kan. Zo is Q- Labs nu bezig met een project waarin ze een jongen met cerebrale parese helpen om zijn favoriete games te kunnen spelen. Door artificial intelligence en patroonherkenning wordt er hard gewerkt aan een handige oplossing voor hem. Daarnaast is Q-Labs bezig met een on boarding game waarin een Hololens en mixed reality worden ingezet in het on boarding-traject van nieuwe collega’s.

Sinds de oprichting in 2002 ondersteunt ilionx zijn opdrachtgevers op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. Het is met negen Microsoft Gold- en drie Silver-competenties een belangrijk onderdeel van het Microsoft Partner Network. lionx fuseerde in 2018 met QNH Consulting en heeft nu de omvang van een middelgrote it-dienstverlener met ongeveer negenhonderd medewerkers. Hiervan zijn er ruim driehonderd business intelligence-specialist.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.