Pink Elephant scoort met contractverlenging EBN

Computable Awards 2019

Awards

Energie Beheer Nederland (EBN) heeft opnieuw gekozen voor Pink Elephant als it-partner voor de levering van kantoorautomatisering en infrastructuur. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar, met opties tot verlenging. Pink Elephant vervulde de functie de afgelopen acht jaar ook al voor EBN. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Pink Elephant te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

Naast een schaalbare werkplek gebaseerd op Microsoft- technologie, zal de it-dienstverlener uit Naarden EBN verhuizen naar een nieuwe datacenterlocatie bij Equinix. EBN zocht in de nieuwe tender een it-partner die dit regelt en meedenkt over de benodigde innovaties. Uiteindelijk is weer gekozen voor Pink Elephant (dat in 2010 via voorheen Nobel het contract binnenhaalde). Ook neemt het it-bedrijf de operationele regievoering van alle meldingen aan de servicedesk en het change-proces met betrekking tot alle bij de dienstverlening betrokken partijen op zich. Pink Elephant biedt EBN een flexibel hosting model aan bestaande uit een EBN Private Cloud, een Microsoft Azure Public Cloud en een aantal externe software-as-a-service-koppelingen. De datacenterdiensten zullen door Pink Elephant worden ondergebracht bij Equinix.

De it-dienstverlener zegt de eindgebruikerstevredenheid voortdurend te toetsen en te verbeteren daar waar nodig. Voor een relatief kleine groep hoogopgeleide medewerkers bij EBN, en haar partners, met specialistische kennis, richt Pink Elephant een bepaald type werkplek in op basis van zogeheten persona’s. Die medewerkers krijgen ondersteuning op maat; bij de inrichting van de werkplek via zo'n persoonlijk profiel wordt bijvoorbeeld de gevraagde capaciteit exacter geregeld.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.