Avi Networks scoort met Universal Service Mesh

Computable Awards 2019

Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, heeft de Universal Service Mesh gelanceerd. Het voegt daarmee twee verbeteringen toe aan het Avi Vantage Platform. Avi Networks kan hiermee één service mesh creëren over verschillende clouds. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Avi Networks te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

De eerste verbetering is het leveren van verbeterde, full featured, ingress en gateway-diensten aan Istio om veilige verbindingen te faciliteren voor Kubernetes-applicaties in meerdere clusters, regio’s of clouds. Dit omvat L4-7 traffic management, security inclusief Web Application Firewall en observability. De tweede verbetering omvat integratie van Istio in de Avi Controller en het uitbreiden van de service mesh-features naar applicaties die draaien op bare-metal servers of virtuele machines. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om een enkele service mesh uit te rollen over alle applicaties, zowel traditioneel als in containers, zowel on-premise als in public clouds.

Avi Network’s Universal Service Mesh bouwt voort op Avi Vantage’s bestaande containerdiensten voor Kubernetes en OpenShift, waaronder north-south en east-west traffic voor multi-cloud omgevingen waarbij Avi Networks één service mesh creëert over de verschillende clouds. De integratie van zowel Istio’s als Avi Network’s functionaliteiten versterkt de mogelijkheden van Avi met identity-based security, real-time applicatiemonitoring en enterprise-grade authenticatie en autorisatie. De Universal Service Mesh kan worden uitgerold als SaaS of worden beheerd door de gebruiker.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.