Barracuda Networks scoort met ondersteuning aan msp’s

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

Barracuda groeit snel in de managed service providers (msp)-markt. In de afgelopen twee jaar heeft het bedrijf zijn internationale msp-partnerbestand bijna verdrievoudigd. Het aantal msp’s dat meerdere Barracuda-oplossingen gebruikt, is in een jaar tijd met ruim een derde gegroeid. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Barracuda Networks te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

Onlangs heeft Barracuda Managed Workplace overgenomen, het remote monitoring en management (rmm) platform van Avast. Managed Workplace biedt een compleet rmm-platform met securitytools en diensten, zoals site security assessments, Office 365 accountbeheer en geïntegreerde antivirus. Barracuda biedt msp-partners zo een op security gerichte rmm-oplossing die veel voorkomende taken rond security integreert met de dagelijkse routine van de service provider. Het is een aanvulling op bestaande securityoplossingen voor msp’s, zoals e-mailbeveiliging, cloud-generation firewalls en training om het securitybewustzijn bij bedrijven te vergroten.

In 2018 heeft Barracuda zijn securityoplossingen voor msp’s ook uitgebreid met Managed PhishLine: een dienst waarmee msp’s hun klanten geavanceerde simulaties van phishing-aanvallen kunnen aanbieden, in combinatie met training voor werknemers. Zonder dat daarbij de eigen it-afdeling van klanten extra wordt belast. Met Managed PhishLine kunnen msp’s makkelijk een nieuwe dienst aanbieden aan klanten die voorziet in de groeiende vraag naar securitytrainingen. Verder biedt Barracuda verschillende educatieve programma’s voor msp’s, zoals Ready, Set, Managed!: een interactief educatief- en netwerkprogramma.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.