DCspine scoort met software defined networking

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

DCspine, het Nederlandse platform voor on demand cloud- en datacenterconnectiviteit, heeft een nieuwe release van het platform vrijgegeven. Nieuwe functies die zijn toegevoegd zijn onder andere end-to-end redundantie op port- en netwerkniveau en verbeterd interconnectiebeheer. Hierdoor is het eenvoudiger om via DCspine directe verbindingen met derden te maken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Eurofiber-onderdeel DCspine te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

De dienstverlening van DCspine richt zich op bedrijven en organisaties die snel en flexibel connectiviteit willen opzetten. Voorbeelden zijn managed service providers, cloud service providers, voip-aanbieders en content delivery networks. DCspine biedt de mogelijkheid om tussen alle grote commerciële multi-tenant datacenters in Nederland op basis van software defined networking-verbindingen op te zetten, met contractduren startend vanaf één dag. Bestaande eigen en (nieuwe) klantnetwerken kunnen gemakkelijk worden toegevoegd en beheersbaar worden gemaakt. Dit faciliteert eenvoudige en schaalbare netwerkoplossingen voor het gebruik van public, hybrid en private cloud.

DCspine is een geautomatiseerd online platform dat een hoge capaciteit datacenternetwerk biedt op basis van software defined network-technologie. DCspine hanteert flexibele contractvoorwaarden waardoor klanten op elk gewenst moment een of meerdere verbindingen kunnen bestellen, op- en afschalen, aanpassen of opzeggen. et richt zich primair op datacenters en op cloud service providers die vanuit datacenters opereren. DCspine is een innovatie van de Eurofiber Groep.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.