Dimension Data scoort met managed-services

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

Dimension Data, integrator en managed services provider voor hybride it, heeft zijn wereldwijde, next-generation managed services geïntroduceerd om klanten te helpen bij het vereenvoudigen van het beheer en de werking van hun technologie. Het managed-services-platform van Dimension Data biedt nu near-realtime inzicht en rapportages. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Dimension Data te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

Momenteel beheert Dimension Data meer dan negenduizend ip-netwerken en ondersteunt het meer dan dertien miljoen gebruikers over de hele wereld. It-teams zetten in op complexe it-omgevingen om aan de veranderende behoeften van de digitale wereld en consumenten te voldoen. Dit zijn vaak verschillende multi-vendor-omgevingen met public-, private- en hybrid-cloudaspecten, die allemaal constant moeten worden onderhouden en beheerd. Deze taken komen veelal bij onderbezette it-teams terecht, die ook nog eens een gebrek aan middelen hebben, wat de digitale transformatie van it-processen en -middelen belemmert. Het roept ook zorgen op over security, omdat bedrijven bang zijn dat ze niet de juiste vaardigheden en resources in huis hebben om zichzelf te verdedigen tegen bedreigingen.

Met het nieuwe platform combineert Dimension Data zijn cross-technologische portfolio van managed services en levert het bedrijf zijn diensten via één schaalbaar en beveiligd platform. De managed services van Dimension Data bieden next-generation automatiseringsmogelijkheden, flexibiliteit en schaalbaarheid, optimale klantervaring via gespecialiseerde client success managers en cross-technologische expertise. Dimension Data heeft 28.000 werknemers in 47 landen en is lid van de NTT Group.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.