i4Projects scoort met managed security services

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Awards

i4Projects heeft samen met Cisco en Comstor zijn nieuwe dienst Managed Security Services geïntroduceerd. De on-demand securitydienst maakt de geavanceerde Endpoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud monitoring van Cisco toegankelijk op basis van een maandelijks contract. Daarnaast biedt i4Projects een Threat Response Center waar aanvallen worden tegengehouden op het moment dat ze plaatsvinden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om i4Projects te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

Managed Security Services biedt een suite aan securityoplossingen van Cisco, terwijl de klant door het maandelijkse contract volledig flexibel blijft. De oplossing blokkeert onder andere malware, ransomware, phishingmails en C2-callbacks, ook voor gebruikers die op dat moment op pad zijn met hun bedrijfslaptop. De Endpoint Protection deelt bovendien zijn informatie met andere security-onderdelen binnen het netwerk, zoals security-appliances voor e-mail en web. Omdat het om een dienstverlening gaat, zorgt i4Projects ervoor dat altijd de meest recente updates zijn doorgevoerd.

Vaak zijn cyber-aanvallen gericht op specifieke organisaties, waarbij zwaktes in de beveiliging worden uitgebuit. Daarom heeft i4Projects ook een Threat Response Center toegevoegd aan Managed Security Services. Vanuit deze ‘war room’ worden cyberaanvallen op klanten afgeweerd. Door deze real-time approach wordt de schade die dergelijke aanvallen kunnen veroorzaken geminimaliseerd. Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, biedt i4Projects verschillende pakketten met verschillende beschermingsniveaus aan. Dit geeft ondernemers de vrijheid om zelf een afweging te maken over wat het beste past. Door de maandcontracten houden ze verder volledige flexibiliteit en kunnen klanten altijd handelen naar hun behoefte.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.