Unisys scoort met CloudForte voor Microsoft Azure

Computable Awards 2019

Unisys heeft CloudForte voor Microsoft Azure geïntroduceerd. Dit is een uitgebreid managed serviceaanbod voor het automatiseren en versnellen van veilige digitale transformatie en cloudactiviteiten die gebruikmaken van Microsoft Azure. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Unisys te nomineren in de categorie Serviceleverancier van het Jaar.

CloudForte versterkt de kracht van Azure en stelt organisaties in staat om snel en automatisch flexibele, kostenefficiënte, veilige en compliant cloudomgevingen in te zetten en te beheren, waarmee het bereik en de toegankelijkheid van cloudgebaseerde diensten wordt vergroot. Met de combinatie van CloudForte en Azure krijgen klanten snellere toegang tot it en klantenservices door een snellere Azure-adoptie met lager risico, beveiligde toegang tot alle Azure-clouddiensten, continue compliance en automatische governance, nauwkeurig, transparant facturerings- en kostenbeheer voor alle Azure-diensten, het op industriestandaard moderniseren van legacy-applicaties, real-time analytics en transparant beheer en zero trust security.

CloudForte van Unisys levert een reeks clouddiensten waarbij gebruik wordt gemaakt van automatisering met ingebouwde governance om klanten in staat te stellen hun doelstellingen op een veilige en kostenefficiënte manier te leveren. Door CloudForte beschikbaar te maken op Azure, kunnen gezamenlijke klanten van Unisys en Microsoft een geautomatiseerde en veilige oplossing krijgen een it-transformatie, maar ook voor dagelijkse cloudgebaseerde dienstenlevering. Deze krachtige combinatie opent nieuwe mogelijkheden voor toegang tot zakelijke diensten en overheidsdiensten voor de klanten van onze klanten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-21T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.