Capitar IT Group scoort met SaaS-dienst ControlPoint

Computable Awards 2019

Capitar IT Group biedt ControlPoint van Micro Focus aan als SaaS-dienst. ControlPoint scant en beoordeelt ongestructureerde data, met als resultaat dat privacygevoelige informatie onmiddellijk wordt herkend. Data die in de cloud of lokaal is opgeslagen, en nagenoeg alle vormen van content, inclusief tekst, audio, afbeeldingen en video kan worden geanalyseerd. Elk gegeven in deze data dat een persoon identificeert, wordt gesignaleerd. Bedrijven kunnen hier vervolgens actie op ondernemen, zodat zij de privacygevoelige informatie afschermen en op dit punt voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Capitar IT Group te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Capitar IT Group is een gecertificeerd msp-partner van Micro Focus, en is de eerste partner in Nederland die ControlPoint als een SaaS-oplossing aanbiedt. Klanten kunnen voor een vast bedrag per maand gebruik maken van de mogelijkheid om ongestructureerde data om te zetten naar overzichtelijke, goed gecategoriseerde informatie. Bovendien is Capitar expert op het gebied van identity en accesmanagement (iam)-toepassingen. Met deze kennis zorgt het bedrijf dat de gestructureerde data alleen veilig benaderd kan worden door werknemers die hiertoe zijn geautoriseerd.

Sinds mei 2018 moeten bedrijven de regels van de AVG naleven. Deze wetgeving vereist dat bedrijven de privacy van klanten beschermen. Dat is lastig als het onmogelijk is om vast te stellen welke informatie een persoonsgegeven bevat en waar deze zich in de gegevensberg bevindt. Met ControlPoint van Micro Focus maakt Capitar dat inzichtelijk. De nieuwe Saas-dienst dicht samen met de iam-oplossingen het gat tussen het genereren van data en de toegang en het gebruik daarvan.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.