ecManager scoort nominatie met SaaS Editie

Computable Awards 2019

Juichen

ecManager, leverancier van digital commerce technologie, heeft de ecManager SaaS Editie geïntroduceerd. Dit is een volledig beheerd, single-tenant digital commerce platform, dat draait op het cloudplatform van Microsoft Azure. Met ecManager SaaS op Microsoft Azure gaat ecManager weer een stap verder met het leveren van schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en performance. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om ecManager te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

ecManager SaaS biedt volledige ontzorging van het eigen commerceplatform. Van licenties, implementatie van updates, Azure-cloudinfrastructuur tot en met cloud support. Naast cloud infrastructuur biedt Microsoft Azure ook innovatieve cloud technologieën zoals artificial intelligence, voice, chatbots, search en embedded analytics. Het platform van ecManager maakt het voor klanten mogelijk om deze technieken toe te passen op hun eigen digital commerce oplossing.

De nieuwe ecManager-cloudoplossing zorgt ervoor dat klanten flexibiliteit hebben om hun bedrijfstransformatie te ondersteunen en te reageren op snel veranderend klantgedrag. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over licenties, het beheer van de software en de infrastructuur. Inmiddels draait Tuinland als eerste klant met succes haar commerce omgeving op ecManager SaaS Editie.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.