Extendas scoort met SaaS voor petrolbranche

Computable Awards 2019

troffee

Dankzij de combinatie van de slimme iPad-kassa (POS) en het softwareplatform Social Petrol Intelligence (SPIN) van Extendas krijgen ondernemers inzicht in het gedrag van de klant en kunnen ze door middel van loyaliteitsprogramma’s trouwe klanten belonen. Het softwaresysteem werd in eerste instantie ontwikkeld om de administratieve lasten van ondernemers te verlichten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Extendas te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

SPIN bestaat onder meer uit een SPINpos iPad-kassa voor in de tankshop en wasgelegenheid. Tevens bestaat het uit een loyaltysysteem voor trouwe klanten en een real-time koppeling naar het online platform en, waar nodig, het backoffice systeem. Extendas is sinds 2001 actief in de petrolbranche en richt zich sinds enkele jaren ook actief op de carwashsector. Het softwaresysteem is geschikt voor alle ondernemers binnen de carwashbranche. Het systeem is bestemd voor roll-overs, wasstraten en wasboxen. Tevens kan het gekoppeld worden aan alle merken wasinstallaties en allerhande randapparatuur, waaronder kentekenherkenningscamera’s en Payter betaalterminals.

Extendas SPIN houdt alle betalingen bij. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar in het systeem. Zo kan er gekozen worden voor een prepaid-systeem dat door de gebruiker zelf bij- of aangevuld kan worden. Het is ook mogelijk om een maandabonnement af te sluiten of te wassen op rekening via een incassosysteem. Mocht afschrijving niet lukken, dan kan de pas of het abonnement geblokkeerd worden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.