InnoValor scoort met nfc-gebaseerde identiteitsverificatie

Computable Awards 2019

Juichen

ReadID van InnoValor heeft inmiddels klanten opgetekend als Rabobank, ING en De Norske Bank (Noorwegen), de Nederlandse Politie en de UK Home Office, waar via 3,5 miljoen Europeanen een verblijfsvergunning kunnen aanvragen via de technologie van InnoValor. Het bedrijf staat dan ook op het punt om internationaal te gaan doorbreken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om InnoValor te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

ReadID koppelt bestaande nfc- en rfid-technologie, die op luchthavens gebruikt wordt voor paspoortcontrole, en maakt dit via smartphones beschikbaar voor elke andere markt, zoals finance, politie en de overheid. De digitale dienst voorziet in de behoefte voor veilige identiteitsverificatie op afstand. ReadID gebruikt nfc om de authenciteit van embedded chips in identiteitspapieren te verifiëren en de data eruit te halen, inclusief hoge resolutie foto. De belangrijkste voordelen zijn betrouwbaarheid van de verificatie, de data-output is gevrijwaard van ocr-fouten en directe verwerking.

InnoValor heeft de ambitie om marktleider te worden in nfc-gebaseerde identiteitsverificatie. Met UK Home Office als klant beschikt het al over het grootste gebruikersbestand in nfc-gebaseerde verificatiediensten. De oplossing wordt via een sdk aangeboden en is ondergebracht bij Amazon Web Services voor de maximale schaalbaarheid en flexibiliteit.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.