Oracle scoort met Blockchain Application Cloud

Computable Awards 2019

Binnenkort kunnen organisaties eenvoudig blockchain-applicaties inzetten vanuit de Oracle cloudomgeving. Het bedrijf stelt diverse kant-en-klare saas-toepassingen beschikbaar in de zogeheten Blockchain Application Cloud (BAC). Dat werd bekendgemaakt op het event Oracle Open World. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Oracle te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Oracle BAC is onderdeel van de Blockchain Cloud Service en koppelt met Oracle’s andere cloudomgevingen, zoals die voor supply chain management (scm) en enterprise resource planning (erp). Vooralsnog zullen vooral organisaties die Oracle gebruiken bij de planning van hun bevoorradingsketens, profiteren van de Oracle’s beschikbare blockchain-toepassingen. De kant-en-klare blockchain-toepassingen die vanuit de Oracle Cloud beschikbaar zijn, variëren van intelligente track-and-trace en het beheer van product- en serienummers tot het beheer van temperatuurgevoelige leveranties tot geautomatiseerde monitoring van productgebruik en bijbehorende garanties.

Blockchain-technologie heeft volop de aandacht bij Oracle. In het najaar van 2017 lanceerde het concern de Oracle Blockchain Cloud Service, als onderdeel van het Oracle Cloud Platform. De Blockchain Cloud Service stelt organisaties in staat om een blockchain-netwerk en applicaties te ontwikkelen en de bijbehorende netwerkinfrastructuur door Oracle in de cloud te laten beheren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.