Rubrik scoort met voorspelbare abonnementslicentie

Computable Awards 2019

collega's

Rubrik heeft Rubrik Go aangekondigd, een nieuw ‘evergreen’ abonnement-aankoopprogramma. Rubrik Go past een saas-aanpak toe en stelt klanten in staat om te profiteren van toekomstige innovaties via een eenvoudige en voorspelbare abonnementslicentie. Klanten van Rubrik Go hebben toegang tot de nieuwste technologie voor gegevensbeheer via gratis evergreen vernieuwingen, gestroomlijnde software-edities en de flexibiliteit om op elk gewenst moment zonder extra kosten gegevens naar de openbare cloud te migreren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Rubrik te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Rubrik Go biedt een abonnement op eenvoud, zodat klanten hun omgeving kunnen schalen met volledige transparantie en vertrouwen. Het biedt automatische toegang tot nieuwe technologie: klanten ontvangen de nieuwste technologische updates, zodat ze kunnen blijven innoveren en hun concurrenten een stap voorblijven. Daarnaast zijn zij toekomstbestendig voor de cloud: Go-klanten kunnen op elk gewenst moment tijdens hun abonnementsperiode naar de cloud migreren. Als klanten cloudapplicaties gebruiken, ontvangen ze native cloud-bescherming zonder extra kosten. Tot slot hebben zijn lagere kosten vooraf: Rubrik Go transformeert grote kapitaaluitgaven vooraf in voorspelbare abonnementsbetalingen om klanten te helpen de budgetvereisten te halen en te overtreffen.

Rubrik Go wordt aangeboden als een driejarig abonnement met software, hardware, ondersteuning en evergreen verversing op het moment van verlenging van het abonnement. Rubrik zal ook doorlopende licenties voor de levensduur van het apparaat blijven aanbieden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.