SAP helpt BCD Travel naar Customer Data Cloud

Computable Awards 2019

SAP

BCD Travel gebruikt de SAP Customer Data Cloud-oplossing voor de nieuwste versie van hun traveler management systeem. Hiermee wordt het bestaande TripSource Profile Manager omgetoverd tot een digital first-oplossing. Deze oplossing combineert drie unieke functies, namelijk traveler identity management, traveler consent management en traveler profile management, in één uniform platform. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om SAP te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Dankzij het SAP backend-systeem kan de service en support persoonlijker worden ingericht. Daarnaast sluit de software naadloos en veilig aan op trip management tools en biedt het geavanceerde multi-factor authenticatie (MFA). De software biedt een klantcentrale oplossing die reizigers meer transparantie in en controle over het gebruik van persoonlijke data geeft naast de standaarden die zijn vastgesteld in de AVG.

Met SAP Customer Data Cloud kan BCD Travel de overstap maken naar een intelligente enterprise. Dankzij de effectieve inzet van de verzamelde klantdata bereikt BCD Travel gemakkelijk zijn servicedoelen en loopt tegelijkertijd minder risico. De klanten van BCD Travel zullen de voordelen van SAP Customer Data Cloud in de tweede helft van 2019 gaan merken.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.