ValueBlue scoort met BlueDolphin bij ANWB

Computable Awards 2019

Winnaar

ANWB werkt met BlueDolphin, de samenwerkingstool van ValueBlue voor enterprise architectuur. BlueDolphin helpt de ANWB verder bij de digitale transformatie en daarmee met de verbetering van haar dienstverlening. Het geeft inzicht in de opbouw van het it-landschap en hoe hiermee de bedrijfsvoering wordt ondersteund. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om ValueBlue te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

BlueDolphin laat medewerkers effectief met elkaar samenwerken vanuit één centrale repository. Het lerend vermogen van de organisatie wordt vergroot, omdat wijzigingen en nieuwe inzichten direct voor iedereen beschikbaar zijn. Met BlueDolphin is het eenvoudig om de impact van wijzigingen te bepalen. Het biedt krachtige functionaliteit voor Applicatie Portfolio Management en je kunt de doelarchitectuur modelleren met de stappen daar naartoe, waardoor er doelgerichter kan worden samengewerkt.

ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, de saas-samenwerkingsapplicatie om het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart te brengen. BlueDolphin brengt alle data over de bedrijfsprocessen en het it-landschap bij elkaar en vertaalt deze naar stuur- en verbeterinformatie, door middel van duidelijke visualisaties en rapportages. BlueDolphin werkt simpel, zodat de medewerkers van de organisatie het gebruiken als middel voor doelgerichte samenwerking en om inzichten te delen. Zo wordt de organisatie effectiever en kan op kosten worden bespaard. ValueBlue is in 2011 opgericht. BlueDolphin wordt nationaal en internationaal gebruikt door zo’n honderd organisaties, waaronder een groot aantal Nederlandse gemeenten, het Prinses Maxima Centrum, het Rijksmuseum, de Erasmus Universiteit, Heijmans, Boskalis en NIBC.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.