EntrD voorkomt reputatieschade en datalekken

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:

Data is het nieuwe goud en EntrD Privacy Solutions ziet het als zijn missie om te zorgen dat gebruikers data maximaal kunt benutten en kunnen gebruiken waar en wanneer zij dat willen. Met de oplossingen van het bedrijf worden ook reputatieschade en datalekken voorkomen. EntrD wil data slim gebruiken om zo tijd en geld te besparen. Daarnaast wil het data breed inzetten vanwege de ongekende mogelijkheden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om EntrD Privacy Solutions te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

Om te zorgen dat er maximale waarde uit data wordt gehaald, heeft EntrD drie oplossingen ontwikkeld. Met Data making kunnen klanten data onherleidbaar maken terwijl de data wel representatief blijft. Deze oplossing werkt met alle applicaties en is zowel geschikt voor gestructureerde en ongestructureerde data. Met Data subsetten kunnen klanten het volume van een dataset verkleinen zodat alleen de benodigde data zichtbaar is. Met Data finder tot slot biedt EntrD een oplossing die snel en eenvoudig zichtbaar maakt waar de gevoelige data eigenlijk staat.

Door de manier waarop de oplossingen van EntrD werken, kunnen alle typen databases gemaskeerd worden. Dit gebeurt consistent over tijd en over ketenomgevingen. Sinds kort kan het bedrijf ook ongestructureerde data maskeren. Hiermee kunnen bijvoorbeeld medische dossiers onherleidbaar gemaakt worden. De afgelopen vijf jaar heeft EntrD Privacy Solutions een track record opgebouwd in de zorg en bij woningcorporaties. Het bedrijf is ook actief bij bijvoorbeeld een top drieonline retailer en een van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.