Eset levert anti-malware voor nieuwe iot-router

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
Juichen

Eset heeft in samenwerking met Gryphon een beveiligde router in Nederland gelanceerd. Deze wifi-router maakt gebruik van artificial intelligence en ingebouwde anti-malware van Eset en bevat ouderlijk toezicht functionaliteiten, waardoor de online privacy optimaal is beschermd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Eset te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

De Gryphon Secure Router maakt gebruik van machine learning om te bepalen of apparaten binnen het netwerk zich vreemd gedragen. Het beschermt niet alleen de pc’s en laptops aangesloten op het wifi-netwerk, maar ook alle overige apparatuur die verbonden is met het internet. De Gryphon Secure Router neemt alle zorgen die iot met zich meebrengt in één keer helemaal weg.

Al dertig jaar lang ontwikkelt Eset it-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Het is uitgegroeid tot het grootste it-securitybedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. Eset beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Eset  heeft de 100 Virus Bulletin VB100-awards gewonnen, waarmee elke afzonderlijke ‘in-the-wild’ malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.