Fortinet scoort nominatie samen met Symantec

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
troffee

Beveiligingsspeciallisten Fortinet en Symantec zijn gaan samenwerken. De firewall-mogelijkheden van Fortinet zijn geïntegreerd met de cloud-gebaseerde Web Security Service (WSS) van Symantec. Ook is de endpointbeveiliging van Symantec met de Fortinet Security Fabric samengevoegd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om Fortinet en Symantec samen te nomineren in de categorie Securityleverancier van het Jaar.

Web Security Service biedt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, voorziet in toegangsbeheer en houdt bedrijfskritische informatie veilig. De integratie met de Fortigate-firewall van Fortinet resulteert in uitgebreide cloud-gebaseerde mogelijkheden voor bedreigingspreventie. Daarnaast wordt ook de endpointbeveiliging van Symantec geïntegreerd met de Fortinet Security Fabric. Dit beveiligingsplatform toont bedreigingsinformatie en voorziet in geautomatiseerde tegenmaatregelen tegen malware en cyberaanvallen, die misbruik maken van kwetsbaarheden.

De volledig met WSS geïntegreerde cloud-gebaseerde firewall-dienst is in de eerste helft van 2019 beschikbaar gekomen. De onderdelen van de Fortinet Security Fabric zijn inmiddels geïntegreerd met Symantec Endpoint Protection. Fortinet en Symantec onderzoeken trouwens nog mogelijkheden voor bijkomende integraties.

De voordracht met Symantec was overigens niet de enige case van Fortinet die hoge ogen gooide. Ook de beschikbaarheid van security-oplossingen die een veilige overstap naar 5G mogelijk maken, deden het goed bij de jury. Deze oplossingen bieden mogelijkheden voor het beveiligen van mobiele core-netwerken en cloud-omgevingen, zoals virtuele SPU-technologie, geavanceerde anti-malwarebescherming en krachtig presterende next generation firewalls.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.